onsdag 1. april 2009

Ekstra Protein i kosten

Formula 3 - Personalized Protein Powder
Protein er en viktig del av nær sagt samtlige celler i kroppen

Kroppen din trengertilstrekkelig med protein daglig for å holde seg sterk. Personalized Protein Powder er en enkel, fettfri måte å tilføre kostholdet ditt protein. Ved å spise anbefalt mengde protein i forhold til kroppen din, kan du få hjelp med å opprettholde mager muskelmasse og dempe sultfølelsen.

Hvorfor et proteinpulver?
Protein, eller rettere sagt proteinens byggesteiner, <>, er en viktig del av nær sagt samtlige celler i kroppen. Cellene i immunforsvaret, huden, håret og muskleneer alle avhengige av av protein for å kunne fungere og vokse opptimalt.
Altfor ofte velger mange personer som slanker seg å redusere proteininntaket for å få ned inntaket av kalorierog kontrollerer vekten. Dette kan føre til mangler som ikke bare er skadelig for helsen, men som også kan utløse en næringsmessig ubalanse i kroppen og forårsake mangler som faktisk kan redusere vektkontrollen og til slutt føre til vektøkning.
For å komme bort fra vektsvingningene, må du tilføre kroppen din en riktig balanse av næringsstoffer og en av de viktigste er proteiner.
Diskusjonstemaer
  • Gode nyheter for alle som forsøker å kontrollere vekten: Legg til Formula 3 til dine Formula 1- shakes for å øke proteininntaket uten å øke inntaket av fett- eller karbohydratkalorier.
  • En til tre spiseskjeer Formula 3- pulver daglig (som annbefalt) kan tilføre opp til 15 gram høykvalitetsprotein. Dette øker følelsen av metthet og hjelper til med å sikre et passende proteininntak.
  • Tilpass din egen Formula 1- shake: Ved å bruke Formula 3 kan du som kunde skreddersy din egen shake slik at den tilfredsstiller dine spesielle proteinbehov uten at du må tilsette unødvendige fett eller karbohydratkalorier.
  • Bodybuilderens drøm: For vektløftere er Formula 3 et utmerket valg som hjelper til med å øke proteininntaket. Vektløftere kan bruke Formula 1- pulver, tilsette melk, frukt og to strøkne spiseskjeer med Formula 3- pulver i en shake og med letthet oppnå 25 gram med protein som annbefales etter trening.
  • Kan brukes på mange måter. Formula 3 er ideell å bruke i shakes, drikker, supper og pastasauser. Det lar seg lett blande i alle typer drikker, varme som kalde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar