tirsdag 31. mars 2009

Generelt


Generelt om Herbalife!
Da Mark Hughes grunnla Herbalife for mer enn 29 år siden, var målet hans å hjelpe andre med å oppdage en optimal helse gjennom god ernæring. Den største utfordringen var å finne enkle, effektive måter for å nå og holde idealvekten.Mark reiste over hele verden og fokuserte på å finne gamle urtemidler som kunne utgjøre basen i hans originale oppskrift. Herbalife har kombinert denne gamle urtekunnskapen med den mest avanserte, vitenskapelige forskning for å skape en serie av sunne produkter spesielt fremstilt for å tilfredstille dine behov. Vi kaller dem individuelle livsstilsprodukter.Vår filosofi har sitt utspring i et konsept basert på å tilføre kroppen næring på cellenivå. De mange millioner av celler som kroppen din består av, må fungere og være sunne for at du skal kunne forvente et optimalt velvære og energinivå. Det finnes ingen vektkontrollmetode eller livsstilsforbedring som kan fungere på lengre sikt hvis ikke cellene dine får alle næringsstoffene de behøver fra naturlige næringskilder og passende tilskudd ved behov.Kroppen din er under sterkt press hver eneste dag. Du føler deg stresset, sulten, trøtt og sliten. Du putter i deg gatekjøkkenmat fordi det er enkelt, og du spiser søtsaker og snacks for raskt å få krefter og bruker medikamenter for å fjerne ubehag, smerter, søvnløshet og generell utilpasshet. Ikke så rart at vi blir overvektige og føler oss utmattet. I de siste årene er det dokumentert at overvekt er hovedårsak til mange vanlige lidelser. Det har blitt til et alvorlig helseproblem som ikke bør overses eller bagatelliseres. Dette helseproblemet har gjort at vi søker etter et svar og overraskende nok er svaret meget enkelt.Vi setter sammen en gruppe høyt anerkjente vitenskaps- og ernæringseksperter for å skape en trinn-for-trinn plan som kan hjelpe deg med å finne tilbake til den sunne, energiske og vitale personen du fra naturens side var ment å være. Vi har samlet urter, botaniske plantestoffer og tillegg fra all verdens hjørner og satt dem sammen i akkurat de rette kombinasjonene for å skape en overlegen kostholdsstøtte. Næringstilskudd til kroppen på cellenivå støtter og opprettholder celleveksten, reparerer og forynger, og dette prinsippet er det grunnleggende i ethvert sunt kosthold. Alle våre produkter er fremstilt for å støtte nettopp dette prinsippet.

Herbalife `s vitenskapelige Råd!
Produktene i Herbalife er forsket på av verdens beste leger, hvor bl.a èn har fått nobel-prisen for medisin. Her kan du se og lese om legene og ernæringsspesialistene som har utviklet produktene: http://www.herbalife.com/global/science/adv_brd_landing.jspMark Hughes laboratorium for celleernæring og molekylær ernæring ble opprettet ved UCLA Center for Human Nutrition takket være en generøs donasjon fra Herbalife. Målet med laboratoriet er å føre ernæringsvitenskapen til nye kunnskapsnivåer ved å benytte den mest avanserte forsknings- og utviklingsteknologien som finnes i dag. Som et resultat av dette vil Herbalife føre an i utviklingen av nye vitenskapelige standarder innenfor områdene ernæring og urteprodukter.Som et ledd i arbeidet med å utvikle banebrytende velværeprodukter går Herbalife i spissen for å bryte ny mark innenfor ernæringsvitenskapen. Det gjør vi ved å dra nytte av ressurser som vårt nye vitenskapelige råd (SAB) og Mark Hughes laboratorium for celleernæring og molekylær ernæring. Forskerne i vårt vitenskapelige råd fører tilsyn med banebrytende forskning innenfor bruken av ernæringsprodukter for økt velvære ogvektkontroll.Gjennom studier av synergistiske kombinasjoner av urter utgjør de motoren bak produktutviklingen. Deres kliniske data bekrefterfordelene med visse urter og bidrar til å gjøre våre sammensetninger mer nøyaktige.Rådets medlemmer fungerer som veiledere for vår produktforskning og -utvikling og sikrer at produktene har den nødvendige kvaliteten, effektiviteten og sikkerheten.Rådet fungerer som en uvurderlig kilde til omfattende kunnskap om fordelene med våre velværeprodukter og jobber i nært samarbeidmed ledende eksperter innenfor ernæringsvitenskap, produksjon og internasjonal lovgivning.I tillegg fungerer det nye rådet som en opplæringsressurs for Herbalifes globale nettverk av distributører. Jamie McManus, Janice Thompson,Jonathan Liss, Kim Krumhar og Mario Rosenberg tilbyr deres ekspertise innenfor områdene sportsernæring, urtevitenskap og ytre pleie. De gir daglig veiledning innenfor ernæringsrelaterte og vitenskapelige spørsmål i forbindelse med bruken av og fordelene ved Herbalifes produkter. Teamet har løpende kontakt med distributørene og bruker tilbakemelding fra disse til å evaluere opplæringsbehovet og utvikle fremtidige opplæringsplaner.


Slanking med proteinshaker!
Proteindrikker kan du få i forskjellige smaker - cappuccino, jordbær, sjokolade, tropisk, cookies&cream og vanilje, og gjør det lett å oppnå vekttap. Vi har har proteindrikker som er utviklet på den mest avanserte teknologi og hjelper deg å gå ned i vekt.Du vil øke forholdet mellom protein og karbohydrater, noe som hjelper deg med å holde formen.Det er enkelt å gå ned i vekt når det smaker godt, og det gjør proteinshakene våre. Måltidserstatningen gir et mettende og ernæringsbalansert måltid. Proteindrikkene er satt sammen av kvalitetsråvarer fra Soya og Myse. Med proteindrikk føler du deg mett og full av energi samtidig som du går ned i vekt.*Denne shaken inneholder soyaprotein, karbohydrater, viktige vitaminer og mineraler, samt fiber i en optimal balanse som hjelper til med å gi kroppen din næring som en del av vektkontroll eller et sunnere ernæringssystem.*Det er færre enn 220 kalorier i hver posjon når det blandes i lettmelk.*Soyaprotein og karbohydrater hjelper deg med å opprettholde energinivået.*Høyt innhold av vitaminer og mineraler hjelper deg med å oppnå ditt anbefalte daglige inntak og metter cellene slik at både søtunger og karbohunger forsvinner. (ADI)

Drikk grønn te!
Urtete er både velsmakende og nyttig for kroppen. Blant våre produkter finner du for eksempel oppfriskende urtete som hjelper kroppen å holde væskenivået i balanse. Den er god å drikke både kald og varm, og samtidig som den er nyttig og god, virker den også oppkvikkende.Grønn te har det blitt forsket ganske mye på, og man har kommet fram til flere egenskaper ved denne drikken som gjør den interessant for folk som ønsker å gå ned i vekt. De to viktigste er at grønn te øker forbrenningen og at den senker hastigheten på hvor raskt karbohydrater blir omgjort til blodsukker.Jeg anbefaler derfor at man drikker en stor kopp godt trukket grønn te til flere av dagens måltider. Mange mener faktisk at grønn te er en viktig årsak til at overvekt er et mye mindre problem i det fjerne østen enn det er her i vesten. Og liker du ikke smaken av grønn te, eller har du ikke anledning til å lage grønn te så ofte, så finnes det også grønn te å få kjøpt i kapselform.Du kan nyte denne teen i smakene sitron, bringebær, fersken eller original urtesmak.*Ekstrakt av grønn og svart te, som bidrar til en generell følelse av velvære.*Inneholder polyfenole antioksidanter som er kjent for å beskytte cellene fra skadene fra frie radikaler.*Ca 6 kalorier pr posjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar