tirsdag 31. mars 2009

Herbalife sin fantastiske hudpleie



Body buffing lotion (Scrub)- 203 kr

Denne bodylotion er spesielt fremstilt for å bløtgjøre og jevne ut huden,og hjelper til med å øke hudens naturlige utskiftelsesprosess. Bruk den i dusjen som en skrubbekrem for å oppnå en glattere og mykere hud, og for å forbygge appelsinhud.Body Buffing Lotion med jojoba renser huden din og hjelper til med å fremskynde den naturlige skrubbeprosessen, slik at ny og frisk hud kan komme fram.Sammen med Body Contouring Crème blir dette ditt hemmelige våpen mot cellulittene.Inneholder:Glyserin, Jojoba, Ginko biloba-ekstrakt, Sitronsyre og Fytinsyre.


Body Contouring Creme-326 kr

Body Contouring Creme med ginko masseres inn i huden morgen og kveld for å hjelpe med å gjenvinne elastitet og redusere ujevnheter.Blir i kombinasjon med Body Buffing Lotion ditt hemmelige våpen mot cellulittene.Body Contouring Crème kan hjelpe til med å øke hudens struktur og spenst,og bidra med å forbedre hudens overflate redusrer ujevnheter.Inneholder:Glyserin, jojoba, ginko biloba-ekstrakt, sitronsyre og fytinsyre.


Radiant C™ Daily facial scrub cleanser- 222 kr


Inneholder en stabil form for vitamin C, en anerkjent antioksidant, som hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler.Jojoba / bivoksperler etterlater huden med en mykere,friskere og rensende følelse.Frisk sitrusduft.Beregnet på daglig bruk, og er ypperlig for menn, som en erstatning for barberskum ved barbering.Radiant C Daily Facial Scrub Cleanser kan brukes daglig for å oppnå et vakrere hud med et sunnere utseende.Rensegele som inneholder perler av jojoba / bivoks samt en stabil form av vitamin C som sørger for en grundig rengjøring. Inneholder også ekstrakt av appelsinskall og olje fra sitronskall som hjelper til med å balansere talgproduksjonen, samtidig som den hjelper til med å eksfoliere og live opp huden



Radiant C™ Body lotion m/ solfaktor 15 - 306 kr

En Body Lotion for daglig bruk som gir en bred UVA- og UVB-beskyttelse mot solens skadelige solstråler.Solfaktor 15, og med en lett fettfri sammensetning som raskt trekker inn i huden.Inneholder en stabil form for vitamin C og E,Lett sammensetning som raskt trekker inn huden og ikke gir huden en fettet følelse.Parsol 1789 beskytter huden mot skadelige UVA/UVB-stråler og inneholder solfaktor 15Vitamin E tilfører huden fuktighet.Påføres om morgenen for å gi huden beskyttelse mot solen hele dagen.Inneholder ellers Vitamin C, ekstrakt av Appelsinskall, Mandarin, Lime og Grapefrukt, Sitron.Jojoba /, Bivoksperler og Ylang Ylang.

Radiant C™ Skin booster - 311 kr

Skin Booster er en gelekrem som hjelper til med å gi en synlig forbedring av hudens vev, og gir huden et sunnere og klarere utseende ved direkte tilførsel av de antioksidante kreftene i vitamin C. Brukes hver dag under makeupen, og er en av Herbalifesstjerneprodukter.Bruk kreftene i Vitamin C for å oppnå en mer strålende hud.Kombinèr Radiant C med vektkontrollprodukter for å oppnå resultater både på innsiden og utsiden.


Radiant C™ Face Quencher- 91 kr

Face Quencher oppnår en umiddelbar og kjølende virkning på utørrket hud,som en naturlig "aircondition".Sprayen er vannbasert og har ingen innvirkning på hårfrisyrer eller klær,og makeupen holder seg lenger. Et must på varme sommerdager.

Herbalife NouriFusion™hudpleieserie med multivitamin til ansiktet Serien,som inneholder vitaminene A, C og E samt urteingredienser, kombinerer det beste fra naturen og vitenskapen for å hjelpe deg med å oppnå en vakrere hud med et sunnere utseende.Herbalife NouriFusion™ med A, C og E – det beste til ansiktet ditt.











NouriFusion Sett- 593 kr


Hudserie settet inneholder:Renselotion, Ansiktsvann og FuktighetskremRenselotion med multivitamin : (181 kr)Fjerner smuss og urenheter på en skånsom måte.Ansiktsvann med multivitamin: (181 kr)Hjelper til med å friske opp uten å tørke ut hudenFuktighetskrem med multivitamin: (232 kr)Beskytter huden og tilfører fuktighet.Rik, fuktighetsgivende sammensetning. Beskytter huden og etterlater den mykere og glattereKjøpes separat eller som del av et system


Nourifusion Nattkrem 50ml - 438 kr

Nattkrem er en fyldig krem som arbeider mens kroppen hviler.Våkn opp med en hud som føles lettere og klarere.De fleste cellene i kroppen erstattes på natten når vi sover, også hudceller.Så da er det meget viktigå bruke en nattkrem som er beriket med vitaminerog næringsstoffer.Kremen passer alle hudtyper.Inneholder vitamin A,C og E.Inneholder også Hydrolite 5, Pheohydrane, solsikkefrøolje, pantenol, olivenolje og frukt.




NouriFusion øyekrem 15ml- 283 kr


En fyldig krem for den sarte huden rundtøynene.Påfør kremen forsiktig og la den trekke inn i huden.GNI ALDRI KREMEN INN I HUDEN RUNDT ØYENE.Hjelper til med å redusere forekomsten av finelinjer og rynker,oljefri og passer alle hudtyper.inneholder vitamin A,C og E, og mandelolje.Inneholder også ActiFirm, solblomekstrakt,geitramsekstrakt,aloebladjuice og grapefruktekstrakt.



NouriFusion Øyegel 15ml - 283 kr

Øyegel, en avkjølende øyegel som hjelper til med åredusere hovenhet under øynene.Passer alle hudtyper.Hjelper til med å redusere hovenhet under øynene,gjenoppliver og frisker opp huden.Inneholder vitamin A,C og E,og Sibirsk ginseng-ekstrakt.Inneholder også agurkekstrakt, pantenol og eføyekstrakt.Påføres om morgenen eller ved behov.Kan brukes over eller under sminke





en leirmaske som hjelper til medå fjerne overflødig fett og urenheter.Hjelper til med å forbedre hudens struktur til å få en mer ungdommelig utseende.Denne masken er egnet til alle hudtyper,men masken vil være ekstra effektiv på fet hud.Inneholder vitamin A,C og E, og olje fra Eukaluptus-blader og appelsin.Inneholder også Azeloglicina,Papain og Trollhassel.



NouriFusion Fuktighetsmaske 125ml- 257 kr


En fuktgivende maske som skånsomt renserhuden.En hurtigvirkende rensekrem,ansiktsvann ogfuktighetskrem i samme produkt.Fuktighetsmaske som renser,tilfører fuktighet ogpasser alle hudtyper,men spesielt til tørr hud.Inneholder vitamin A,C og E, og Geitramsekstraktsom bidrar til å rense porene.Inneholder også bassiassmør som hjelper til med å gjøre huden mer elastisk og avokado,agurkekstrakt og lavendelolje.


NouriFusion Eksfolierende skrubbekrem 100ml - 257 kr


Eksfolierende skrubbekrem er en revitaliserendeskrubbekrem som skånsomt fjerner tørr og ru hud.Kan hjelpe til med å forbedre hudens struktur,passer alle hudtyper.Hjelper til med å fjerne tørr,ru hud.Kan også hjelpe til med å forbedre hudens struktur.Inneholder vitamin A,C ogE og Papain som er etplanteenzym fra Papaya.Inneholder også jordbærog bringebærfrø, glyserin,jojoba- og bivoksperler.

Herbal Aloe bade- og kroppssåpe – 1 såpestykke 75 kr
Skum opp og nyt den milde og effektive rensingen med mild aloeduft, fra topp til tå. Perfkt for deg med tørr hud.
Ha et til hver bad så får du 25 % på den ene.


Herbal Aloe hånd- og bodylotion 200 ml 114 kr

Denne milde hånd- og bodylotion, som er lett og oljefri, har en mild, frisk duft.


Herbal Aloe gelé 200 ml 114kr

Fuktighetsgivende gel som kan hjelpe til med å tilføre huden næring og styrke. Den trekker raskt inn og er oljefri.Alt du føler er en oppfriskende og kjølig virkning på huden.


Herbal Aloe håndkrem 50ml 111kr

En fyldig krem som er spesielt satt sammen for tørr hud.Den inneholder den høyeste og reneste mengden aloe somer tilgjengelig og leveres i en pratisk størrelse.



Herbal Aloe dusjsåpe 400ml 164 kr

Hjelp til med å gi huden din en følelse av fuktighet og renhet med denne flytende dusjsåpen fremstilt av helbladsaloe.



Herbal Aloe spray 400 m 145 kr

Herbal Aloe spray er laget av helbladsaloe og den kan hjelpe til med å dempe ubehag som kan oppstå ved for mye sollys.



Herbal Aloe fuktighetsbevarende sjampo 300 ml 111 kr

Sjampoen renser skånsomt, samtidig som håret tilføres fuktighet. Balsamen tilfører enda mer fuktighet og hjelper til med å lukke den inn i håret. Bruk produktene sammen for å hjelpe håret ditt med å gløde av ny vitalitet.


Herbal Aloe fuktighetsbevarende balsam 300 ml 111 kr

Herbal Aloe fuktighetsbevarende balsam 300 ml Sjampoen renser skånsomt, samtidig som håret tilføres fuktighet. Balsamen tilfører enda mer fuktighet og hjelper til med å lukke den inn i håret. Bruk produktene sammen for å hjelpe håret ditt med å gløde av ny vitalitet.



Herbal Aloe sjampo/balsam for daglig bruk 500 ml 128 kr pr stk

Sjampo for daglig bruk rengjør og frisker opp samtidig som den hjelper til med å bekjempe påkjenningene som håret ditt utsettes for hver eneste dag. Balsam for daglig bruk lukker fuktigheten inn i håret uten å gjøre det tyngre. Begge produktene har en oppfriskende urteduft og er så milde at de kan brukes daglig.


Woman 50 ml 266 kr

Så enkelt så mulig. Respekter forskjellene. Sitrusblanding med en hjertenote av sjasmin, vannlilje og peon

Man 100 ml 266 kr
Frisk duft. Omfavner likhetene. Sitrusbase blandet med enhjertenote av vannmynte og basilikum.

Soul 100 ml 414 kr

Soul er en lett og moderne herreduft med et unikt streif av urter. Den tar det naturlige opp til neste nivå. Yuzu-sitrus, persille og sedertre kombinert med andre plantestoffer skaper en umiskjennelig, maskulin duft.



Heart 50 ml 387 kr

Heart er en moderne, urtebasert kvinneduft som virkelig gir ny mening til ordet «naturlig». Heart er inspirert av naturen og lokker frem det magiske ved plantestoffer med essens av vanlilje, grønn eføy, teblader og gardenia.















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar