tirsdag 31. mars 2009

Kosttilskudd




VegetACE -226 kr

VegetACE®-tabletter forsyner kroppen din med antioksidanter.Kroppen bruker antioksidanter til å kvitte seg med frie radikaler. Næringsinnholdet i måltidene våre bør inneholde nok antioksidanter til å nøytralisere den naturlige oppbyggingen av frie radikaler i kroppen. Allikevel kan faktorer som stress, røyk, forurensning og dårlige matvaner øke produksjonen av frie radikaler, som igjen kan ødelegge friske celler.VegetACE® inneholder en blanding av antioksidanter som kan imøtekomme ødeleggelsene forårsaket av frie radikaler. VegetACE® inneholder blant annet vitaminene E og C, tomatekstrakt og gurkemeie.Ved å ta VegetACE® kan du øke inntaket av antioksidanter.


Multivitamin- 171 kr

Den ideelle sammensetning for et dekkende kosttilskudd.
Multivitamin Complex gir et tilskudd av enda flere vitaminer og mineraler, i tillegg til utvalgte urter, som supplerer næringsstoffene som finnes i Formula 1. Sammensettningen i Multivitamin Complex er fullspekket med viktige vitaminer, mineraler og urter av prima kvalitet som støtter og fyller opp kroppens næringslager som hjelper kroppen din med å skape et grunnlag for en langvarig, god helse. Til sammen utgjør Herbalife Shake og Multiviatimin Complex en næringssammensetning som er så nært opp til kostsirkelen (ditt daglige behov) man kan komme.



Aminogen-200 kr

Uansett hvor sunn mat du spiser når du er stresset, bekymret eller oppskjørtet, så vil magesaftene endre seg kjemisk, og det vil bli vanskeligere å fordøye eller absorbere maten på riktig måte.Aminogen er det første patenterte enzymet som arbeider i harmoni med magens PH-verdier og som fungerer på samme måten som syrene i magen.Passer bra for vegetarianere - inneholder ingen animalske biprodukter.Magen skiller ut en rekke fordøyelsesenzymer for å fordøye maten, trekke ut viktige vitaminer, mineraler og aminosyrer som trengs daglig for å opprettholde en sunn helse. Spesielle mikronæringsstoffer må være tilgjengelig for å produsere disse enzymene. Imidlertid vil et dårlig kosthold og en fordøyelse som ikke fungerer optimalt, føre til at sluttresultatet blir ufordøyd mat og forhold som oppmuntrer til økt bakterievekst. Synlige symptomer er oppblåsthet, gasser, magesmerter og lavt energinivå. Aminogen bruker patentert enzymteknologi for å hjelpe fordøyelsessystemet med opptaket av kostholdsfiber og hjelper til med å sørge for at viktige næringsstoffer blir tatt opp og brukt på en riktig måte.



Cell Activator-267 kr

Dette er en enestående, kraftfull sammensetning som gir kroppen tilskudd av spesielle næringsstoffer, vitamin B og en kombinasjon av planteemner. Cell Activator kan hjelpe deg til å sikre at kroppens energilagre støttes, og du vil få best mulig utnyttelse av næringsstoffene slik at kroppen din yter maksimalt.Cell Activator er beregnet på å hjelpe til med å øke opptaket av og effektiviteten i vitamin- og mineralinntaket ditt og støtte kroppens energiproduksjon for å hjelpe kroppen din med å fungere mest mulig effektivt, selv i stressede perioder.Inneholder:Vitamin B1, B2 og B6 som alle er viktige for kroppens energiproduksjon.Chlorella-pulver, som er en grønnalge som er kjent for sine rengjørende og rensende egenskaper.Mineraler,Sink, Mangan og Kobber, er alle essensielle næringstoffer som er viktige for cellenes energi.Cordyceps, som er en spiselig sopp, lenge brukt i Kina som en ingrediens i generell styrkedrikk.Maleinsyre, Kalsiumnitrat, Laktoferrin og Kajannepepper, som alle har viktige positive ernæringsmessige egenskaper for kroppen din.Inneholder også Rosenrot som er viktig for kroppens evne til å takle stress.



Herbalifeline- fiskeoljekapsler 329 kr

Inneholder de viktige Omega 3 fettsyrer som ofte mangler i vårt vestlige kosthold, og er satt sammen for å hjelpe til med å holde leddene myke, og støtte et naturlig fungerende hjerte- og lungesystem.Dette spesielle produktet innholder fiskeolje og er spesielt rikt på Omega 3-fettsyrer. Herbalifes ekslusive kombinasjon av høyraffinerte fiskeoljer inkluderer oljer fra timian, peppermynte og nellik, som vil minimalisere mulig ubehagelig ettersmak.Inneholder:Omega 3-fettsyrer: Viktig for hjertefunksjon, syn, koordinasjon, humør og læreevne.Forbedrer immunforsvar og reduserer betennelser.Vitamin E: Nødvendig for en sunn hjerte - og lungefunksjon, nervesystemet, musklene og de røde blodlegemene. Hjelper den naturlige reguleringen av kroppstemperaturen, og er et fettløselig antioksydantvitamin.Selen (fra gjær): Samarbeider med vitamin E for å skape et effektivt immunforsvar og hjelper til med å nøytralisere skadelige frie radikaler.



Tang Kuei Plus- 156 kr

Denne milde urtesammensetningen kan hjelpe til med å lindre ubehag ved stramme og ømme muskler etter anstrengende fysiske aktiviteter, og i tillegg være gunstig for kvinner som gjennomgår hormonforandringer.Tang Kuei kombinerer Kvann (Angelica sinensis) og Kamille, og er næringsrike urtetabletter som hjelper til med å balansere kroppens systemer. Tang Kuei er fremstilt av kvannrøtter. Roten foretrekkes fordi den gir naturlig forekomst av Kalsium, Vitamin B, Jern, Magnesium og viktige oljer. Kalsium hjelper til med å opprettholde en normal muskeltonus.Kvinner og menn har i mange hundre år kjent til Tang Kuei, og har brukt den etter fysiske anstrengelser som hjelp til å lette ubehag ved stramme og ømme muskler. Fruktbare kvinner gjennomgår hormonendringer som kan gi en rekke mindre ubehag. De milde urteegenskapene hos Tang Kuei oppmuntrer kroppen til å gjenopprette den naturlige balansen.



Cell-u-loss -219 kr

Unik samling av næringsstoffer som sammen med et tilstrekkelig daglig inntak av væske, hjelper kroppen med å gjenopprette den naturlige væskebalansen. Støtter utskillelsen av avfallsstoffer, og kan redusere appelsinhud.Inneholder bl.a. Vitamin C og KaliumDersom du forsøker å kontrollere vekten eller føler deg oppblåst, ikke vær redd for å drikke mer vann.Hvis du ikke etterfyller regelmessig vil kroppen spare på vannreservene og kroppen vil holde på vannet. Dersom du ikke drikker nok vann og i tillegg er overvektig er det ganske sannsynlig at fettlagrene dine samler opp avfallsstoffer. Et korrekt vanninntak vil hjelpe kroppen din med å skille ut avfallsstoffer, og du får et riktigere vannforhold på innsiden og utsiden av cellene, og appelsinhud kan dermed reduseres.Inneholder:Artisjokkfor å balansere væske og støtte fordøyelsen.Karve, Selleri, Sikori, Humle og Sennep som har gunstig virkning på gasser og fordøyelsen.Løvetann som er et mildt og rensende styrkemiddel, som forbedrer appetitt og fordøyelse.





Herbalife® Formula 3 Personalized Protein Powder 263kr

• bygger opp og vedlikeholder mager muskelmasse.• Skreddersy inntaket etter dine personlige behov.
• Sunt soya- og myseprotein.Fettfritt proteintilskudd for sunnere vektkontroll. Gir 5 gram soya- og myseprotein per strøken spiseskje. Kan hjelpe til med å bygge opp mager muskelmasse og øke stoffskiftet slik at du kan forbrenne mer fett!




Herbalife® Proteinbar- (14 proteinbarer) . 197 kr


Herbalife® proteinbar utgjør et flott lite måltid, med færre kalorier enn vanlig sjokolade.
• 10 gram protein per bar for å hjelpe deg med å holde energien på topp
• Kun 4 gram fett per bar
• Ca. 140 kalorier per barHerbalife tilbyr en serie førsteklasses proteinbarer i tre fristende smaker: vanilje-mandel, sjokolade-peanøtt og sitrus-sitron.



Tilbud:

Bestiller du varer over 1000kr, så gir vi fri frakt (90kr)


Bestiller du for 1500kr
får du en veske med innhold som er nyttig for deg og hjelper med å holde orden når du tar produktene med deg. Pakken inneholder ristebeger, målebånd, tabletteske, to beholdere til shake og vesken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar